VÉLEMÉNYEK

Miért pont minket válasszon?

VEVŐI VISSZAJELZÉSEINK

"Nagyon örülök, hogy egy Chill Out ház mellett tettük le a voksunkat, a kivitelezés minőségével és a beépített okos technológiákkal egyaránt maximálisan meg vagyunk elégedve. János és csapata nagyon segítőkészek voltak, támogattak minket szuper ötletekkel és a megvalósításukhoz szükséges kapcsolatokkal is. Mindenkinek ajánlom, hogy a Chill Out Home csapattal és Jánossal dolgozzon együtt, a korrekt, átlátható kivitelezés és a minőség garantált!"

- Orsolya -


Milyen érzés volt beköltözni vadiúj Chill Out Home házatokba?

"Nagyon jó érzés volt olyan körülmények közé költözni, ami a saját igényeink szerint lett kialakítva, illetve műszakilag is a legmodernebb megoldásokat vonultatja fel."

Végigkövetve egy "kulcsrakész" építkezést, meg vagytok elégedve a kivitelezés minőségével?

"Amit mi laikusként láttunk belőle az nagyon profi munka volt. Amikor felkérünk egy műszaki ellenőrt, hogy szúrja ki azokat a problémákat, amiket mi nem látunk, teljesen el volt ájulva. Azt mondta, hogy a lakás műszaki tartalomban és kivitelezésben is csúcskategória, illetve ilyen rendezett építkezést nagyon rég nem látott.

Végül egyetlen problémát sem talált, csak gratulált, hogy megtaláltuk ezt a lakást."

A számos okos és zöld technológiai megoldás közül mik számotokra a legértékesebbek?

"Számunkra a hőszivattyús felületfűtés és hűtés kiemelkedik a megoldások közül. Alacsony számla mellett van mindig jó idő a lakásban, a radiátorok nem foglalják a helyet és teljesen más hőérzetet ad, mint a többi módszer."

Kaptatok elegendő segítséget a kivitelezés műszaki oldalán kívül egyéb területeken is?

"A kivitelező nagyon segítőkész és bármikor elérhető volt, minden kérdésünkre gyors választ kaptunk, a vásárlás és költözés során minden szempontból számíthattunk a segítségére."

Szívesen ajánlotok minket érdeklődőknek?

"Természetesen igen és a legfontosabb, ami miatt ajánlani tudjuk a kivitelezőt az a megbízhatóság és a rugalmasság.

Az építkezés egy napot sem csúszott, meghatározott időre minden elkészült. Amikor új ötletekkel álltunk elő az építkezés késői fázisában, akkor is sikerült gyorsan megvalósítani.

De ami talán a legfontosabb, hogy az ügyvezető minden alkalommal felvette a telefont, vagy 5 percen belül visszahívott minket. Ez az elérhetőség, a szimpatikus hozzáállás és a szoros kapcsolattartás vevői szempontból nagyon sokat segített a bizalom kialakulásában."

- Ildikó és Dániel -


"Régóta kerestünk házat Herceghalomban a település családias hangulata és jó közlekedési adottságai miatt. A Chill Out Liget terveivel, megálmodóival és kivitelezőivel egy bemutatón ismerkedtünk meg. Nagyon tetszett a házak letisztult formavilága, praktikus beosztása, remek tájolása illetve a modern és környezetbarát technológiák alkalmazása.

A bemutató során bizalmat keltett az építők nyitottsága, emellett meggyőző volt szakmai felkészültségük is. Elhivatottsággal és nagy szeretettel mutatták be a terveiket és korábbi munkáikat is. A bemutató keretében bejártunk már kész házakat is, ahol a kivitelezés jó minősége végképp meggyőző volt.

Az építkezést napi szinten is nyomon követhettük, János, Sándor, és minden munkatársuk is segítőkészen és végtelen türelemmel igyekeztek egyéni igényeinket is figyelembe venni a kivitelezés során, hogy pont olyan lakást építsenek amilyet elképzeltünk.

A ház tényleg olyan lett, mint amilyet régóta kerestünk, emellett a hőszivattyús fűtésnek, a légtechnikának, és a tetőre telepített napelemes rendszernek köszönhetően a környezetet is kímélő otthonunk lett, ahová jó érzés volt beköltözni."

- Alexandra, Panni, Miklós -


Hogy alakul egy Chill Out Home rezsiköltsége az első év tapasztalata alapján?

"Ha csak a Geo áramot nézzük, ami a hőszivattyú fogyasztását mutatja, tehát az esetünkben egy 117 m2-es ház fűtése/hűtése (hidegben 22,5°C-ot, melegben 24°C-ot tartva a házban), plusz a használati melegvíz előállítása egy 5 tagú család részére (úgy, hogy a COVID miatt sokat voltunk otthon):
Nyári hónapokban 300 kWh körül mozog, ami 7.500 Ft/hó környéke,

Télen a leghidegebb hónapban volt 800 kWh, ami 24.000 Ft/hó, de az őszi-téli átlag inkább 600 kWh környéke, tehát kb. 14.000 Ft/hó."

A számos okos és zöld technológiai megoldás közül mik számotokra a legértékesebbek?

"A hőszivattyú az okos vezérlésével együtt, valamint a rendkívül jó hőszigetelés és tájolás - amit az energetikai tanúsítvány "AA+" besorolása is tükröz. A vízlágyító berendezés még egy rendkívül hasznos eszköz, de az opcionális volt."

Hogyan jellemeznél minket és az együttműködésünket?

"Profi csapat, kellő szakértelem, magas szintű projekt menedzsment, az ígért határidők és árak tartása, megfelelő rugalmasság jellemzik őket, a vevő (akár extra) kérései mindig szem előtt tartva, ami csak reális, azt igyekeznek megvalósítani a lehető leghamarabb. Csak olyan módosításba/megoldásba mennek bele, ami a vevő számára is hosszú távon előnyös.

Szász János kiemelkedően együttműködő volt abban, hogy a banki finanszírozással összhangba hozzuk a projektet. -még ha ez elég feszített tempót is jelentett a kivitelezésben a készültségi szintek elérésénél a rövid határidők miatt. -ezért nagyon hálásak vagyunk, mert enélkül összeomlott volna a költségvetési tervünk.

Az állandó brigád készséges, segítőkész, rendes emberekből áll.

Üdítő kivétel az építőiparban. Megbízható, korrekt csapat.

Meglepően gyorsan, dinamikusan haladtak a projekttel, úgy, hogy a gyorsaság nem ment a minőség rovására.

Nagy könnyebbséget jelentett, hogy a tervezés elejétől belsőépítész segített mindent az egyéni igényeinkhez alakítani és nagyon hasznos lakberendezési tanácsokat is kaptunk.

Kivételesen szerencsésnek érezzük magunkat, hogy a Szász Belsőépítész Kft.-vel építtethettük fel az otthonunkat. :)"

- Orsolya és Péter -


"Összességében mindkettőnk benyomása az volt, hogy lehet kicsit drágábban dolgoztok, de megéri a felárat. Az egész folyamat során tetszett a hozzáállás a teljes csapatotok részéről, tetszett, hogy tényleg bármikor bármilyen aprósággal kerestünk titeket, türelmesen és konstruktívan álltatok hozzánk, illetve a munkaterületen dolgozó munkások is nagyon kedvesek voltak. Ezeken felül tetszett a megrendelőhöz való hozzáállás, rugalmasság, sohasem éreztem azt, hogy bármilyen szerződéses kötelezettséget erővel kellene kikényszeríteni, illetve ti is volt hogy a szerződéshez képest a mi javunkra tértetek el, építőiparban ez a végtelenül korrekt hozzáállás megsüvegelendő.

Külön nagyon tetszett, hogy a kivitelezés lezárulása után nem engeditek el a vevők kezét. Ez egy nagyon kellemes meglepetés volt számunkra, hogy a lakás elkészülte és kifizetése után is vállaltátok további munka leszervezését, gyakorlatilag azóta is bármikor fordulhatunk hozzátok. Nagyon jó döntést hoztunk, ha újra bele kellene vágni, ugyanezt a lakást választanánk.

Köszönjük :)"

- Gabriella és Gábor - 


Milyen érzés volt beköltözni vadi új Chill Out Home házatokba?

"Vásárlás előtt alaposan utánajártunk, mire lehet számítani egy ilyen műszaki megoldásokat tartalmazó lakásnál, ezek alapján vágtunk bele, és sokat is vártunk tőle. Pár hónapos tapasztalat alapján azt kell mondjuk, hogy az amúgy magas elvásárainkat is felültejesítette az ingatlan, egy pesti lakáshoz képest összehasonlíthatatlanul jobb a komfort érzet."

Végigkövetve egy "kulcsrakész" építkezést, meg vagytok elégedve a kivitelezés minőségével?

"Laikusként az esztétikai kivitelt tudjuk értékelni, és nem is tudunk negatívumot említeni. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a kivitelezés műszaki oldalát szakemberrel vizsgáltattuk több időpontban is és szinte kizárólag pozitív visszajelzések érkeztek tőle."

A számos okos és zöld technológiai megoldás közül mik számotokra a legértékesebbek?

"A szobánként szabályozható hőszivattyús fűtési/hűtési rendszer. Ez az a pontja a lakásnak, amitől amúgy is sokat vártunk, de sikerült felülmúlni az elvárásainkat. A felületfűtés miatt komfort érzet tényleg nem hasonlítható a korábbi radiátoros rendszerekéhez, emellett a rezsi költségek is barátságosabbak."

Kaptatok elegendő segítséget a kivitelezés műszaki oldalán kívül egyéb területeken is?

"A kapcsolattartás a teljes folyamat alatt remek volt, nem volt olyan kérdésünk, amire ne kaptunk volna 1 napon belül választ, és minden kérésünkhöz konstruktívan állt a kivitelezés."

- Gábor -


"A fenti rezsi diagram jól mutatja, hogy az elmúlt 2 évben átlagosan 35.000 Ft/hó díjat fizettünk összesen a vízzel, öntöző rendszerrel együtt, ebben már csak a TV nincs benne.

A kivitelezés minőségével abszolút meg vagyunk elégedve, előtte jártam más új építésű házakban, de messze ti dolgoztatok a legjobban.

Amit kiemelnék előnyként, az a garantáltan állandó hőmérséklet, hogy a fűtés/hűtés tényleg nem igényel semmilyen figyelmet, illetve amit az érdeklődők figyelmébe ajánlanék, az a szellőztető rendszer. Lehet itt ideologizálni, hogy a hővisszanyerésen spóroljunk X forintot havonta, meg kiszűrni a pollent. Penész, ami egy ennyire szigetelt háznál nagy probléma lehetne, de a szellőztető miatt nem az. Amúgy fürdés után a párát, valamint főzés után a szagokat is pillanatok alatt kihúzza a házból, pedig az alsó fokozaton használjuk.

A teljes rendszer karbantartása abszolút semmi gondot nem jelent.

A szerződéskötést követően az őszinte kommunikáció bizalmi hangulatot teremtett. Valahogy egyszer sem éreztem azt, hogy most félnem kellene, hogy nem épül meg a házunk, vagy át leszünk verve valamilyen formában.

Szerintem az egyik legfontosabb előnyötök a megoldásorientáltság mindenki részéről, akivel a cégetektől kapcsolatban voltam, vagyok."

- Réka és Péter -


Hogy alakul egy Chill Out Home rezsiköltsége az első év tapasztalata alapján?
"Beköltözés után a Chill Out-os rezsi költségekhez fűzött elképzeléseink teljesülni látszanak.
Összességében már most sem fizetünk többet, mint előtte egy kisebb 60nm-es lakóparki lakásba. Sőt mivel a megépítésnél is figyelt az építtető, napelemek felszerelésével hosszú távra még több rezsit spórolhatunk majd és költhetünk másra.
A 105 nm-es házunkban négyen lakunk (két felnőtt, két 6 év alatti kisgyerek) és télen-nyáron kellemes bent lenni :)
Áramra mi most átlagosan kb. 30 ezer Ft/hó-t költünk, de ez a ház világítását, fűtését, hűtését és melegvíz előállítását is fedezi. Más nincs."

Immáron 1 év távlatában, még mindig meg vagytok elégedve a kivitelezés minőségével?
"A házunk nagyon jó minőségben készült. Közel egy év után, részleteiben is olyan, mint beköltözéskor volt. Mindenki, aki az építői csapatban a házunkon dolgozott precíz, szép munkát végzett.
Személyes kedvenc helyiségem a kis zuhanyzó, amit majdnem elrontottunk egy rossz gyártói minőségű csempével, de az építtető burkolója "nem volt hajlandó" feltenni, és így megmentett sok bosszúságtól.
Az új csempe női szemmel is egész vállalható lett :) De nem szeretnék kiemelni senkit az építői csapatból, mert mind megérdemlik a tiszteletet, köszönetet a munkájukért.

Az sem mellékes persze és jó tudni, hogy az építtető most is elérhető, ha netán gond lenne. Segít, segített miközben diszkréten a háttérben marad."

A számos okos és zöld technológiai megoldás közül mik számotokra a legértékesebbek?
"Az építtető által hozott koncepció része egy első osztályú hőszivattyú, ami télen fűti és nyáron hűti a lakást. Ez kiegészülve egy korhű külső szigeteléssel, jó nyílászárókkal igen kellemes klímát biztosít bent.
Nagyon könnyű kezelni is. Telefonos app-al, de minden helyiségben van kezelőpanelje is, ami mutatja a kinti és benti hőmérsékletet,
Így még könnyebb mindig az helyi időjáráshoz öltöztetni a gyereket :) Ez számunkra jelenleg a legértékesebb okos technológia."

Jelent-e nehézséget egy ilyen modern és összetett gépészeti rendszer karbantartása?
"A megvalósított gépészet látható része egész nagy helyet foglal el a háztartási helyiségekben. Erre az elején nem számítottunk, de a helyiségbeosztást sikerült megoldjuk, úgy hogy az ott elhelyezett gépészetet, csövezést rendszeresen karbantartani lehessen. Mindhez van kontaktunk, hívásra jönnek, segítenek.
Egy év alatt csöpögés ugyan előfordult, de a kijavításában segített az építtető."

Ezek szerint visszaigazolódott, hogy nem házat kell választani, hanem egy jó kivitelezőt?

"Igen, és azért választottuk Szász Jánost és Major Sándort kivitelezőnek, mert Herceghalmon már több általuk épített házat meg is mutatott készülés közben. Ezen kívül az oda beköltözőket is kérdeztük tapasztalataikról és pozitívan nyilatkoztak róluk.

Az első találkozásunk után nem sokkal már az általa felvázolt tervek fölött tárgyaltunk. Bár gyors volt, de lehetett követni és miután összeállt a finanszírozás részünkről, beindult a közös házépítős történetünk.

Azóta a házunk egy ideális helyen, méretes kertrésszel felépült, beköltöztünk, jó bent lenni. Ennyi."

- Melinda és Tamás -