VITÉZ UTCA

XXII. Vitéz utca 25 - 27.

Engedje meg, hogy bemutassuk legújabb 2+2 lakásos minimál stílusú emeletes, tetőteraszos luxus ikerházunkat, melyek között megtalálható 2 és 3 hálószobás kivitel, illetve 1 - 1 lakáshoz még garázs is tartozik, saját privát kertekkel és társasházzá alapítással.

Ez a 2+2 otthonból álló lakótér 2 db egymás melletti - új parcellázású - frissen aszfaltozott utcában és igazán zöld környezetben elhelyezkedő telken épül fel, melynek luxus otthonai teljesen elszeparáltak egymástól, még is egy egységet alkotva a környék legszebb házai lesznek.

Lakásainkat a modern megjelenés, a praktikus belső térszervezés, illetve az általunk megszokott standard prémium minőség és innovatív technológiák felvonultatása jellemzi. 

Kiemeljük, hogy az elavult kondenzációs gázkazánok és légkondik helyett modern hőszivattyús - mennyezeti hűtés/fűtés rendszert építünk ki, illetve a lakásokhoz a hővisszanyerős szellőzéstechnika, vízlágyító rendszer, központi porszívó, napelem, riasztó és az elektromos redőny alapszerelése is kialakításra kerül, továbbá számos okos otthon szolgáltatás elérhető. 

Az egyik Vitéz utcai otthon belsőépítészeti tervei: 

Impozáns utcakép 80m front:

Vitéz utca 25 / A

ELADVA


Vitéz utca 25 / B

ELADVA


Vitéz utca 27 / A

ELADVA


Vitéz utca 27 / B

ELADVA